Ruha bevétel

Fontos, hogy a ruhákat, amiket hozol, tisztán, kimosva, vasalva hozd, mindig a szezonnak megfelelő darabokat. Egyszerre maximum 20-at hozz, amiket a boltban rögtön átnézünk, és kiválasztjuk az értékesítésre alkalmasakat. Kérlek, hogy több darabot semmiképpen ne hozz egyszerre, mert sajnos nincs idő átnézni ennél nagyobb mennyiséget!
Szempont, hogy a ruhák pár éves modellek legyenek, tehát ma is divatosak, és a méretük 42-esnél ne legyen nagyobb.
Ruhabevétel időpontja: minden kedden, szerdán, csütörtökön 11.00.17.30 óra között. Ezektől eltérő időpontban nem tudunk ruhákat átvenni!
A bevett ruhákat szállítólevélre felírjuk, 2 hónapig árusítjuk őket. Ha elkeltek, kifizetjük, ha nem, visszaadjuk őket. Az elszámolás a szállítólevél alapján történik, a 2 hónap lejárta után. Az elszámoláshoz a 2 hónap letelte után, 2 héten belül kell telefonon időpontot egyeztetni, és a lejárathoz képest plusz 1 hónapon belül kell a megmaradt ruhákért bejönni, illetve az eladott ruhák utánai díjat átvenni. A meghatározott idő után az át nem vett ruhákat családsegítő intézményeknek ajándékozzuk.
Kérjük, hogy vedd figyelembe a határidőket, mivel ezután a ruhákat már nem tudjuk őrizni, és a pénz késedelmes átvételére sincs lehetőség.
Nagyon fontos, hogy a szállítólevelet őrizd meg, mert az elszámolást kizárólag ez alapján tudjuk elvégezni és a megmaradt ruhákat visszaadni, enélkül sajnos nem tudunk segíteni semmiben.
Visszamenőlegesen a 4 hónapnál régebbi szállítóleveleket nincs módunkban visszakeresni.
Kifizetés:
Az el nem kelt ruhák visszaadása és a kifizetés kizárólag telefonon előre egyeztetett időpontban, a szállítólevél felmutatásával lehetséges.
Kérjük, hogy ruháidat, kiegészítőidet ezen szabályzat figyelembe vételével hagyd az üzletben!
Köszönjük az érdeklődést!
A Gardrob csapata