magunkról

A Gardrob ruhaüzlet 2006 októbere óta működik Budapest belvárosában, a régi zsidó negyedben, a Király utcában.

Az üzlet különlegessége, hogy sokféle új és használt ruha megtalálható a hétköznapi, alkalmi, vintage stílusban, mindezt női és férfi vásárlók részére egyaránt. Célunk, hogy a sokszínű darabokkal olyan kínálatot nyújtsunk, amiben a modern vagy klasszikus vonalvezetésű modelleket keresők is kedvükre válogathassanak. Az üzletben nem csak áruljuk, hanem bizományba is átveszünk cipőket, kiegészítőket, ruhákat.

rólunk írták

“Az egyik legjobb hely, használt és új ruhák, jó cuccokat vásárolnak is. Elképesztő cipők pár ezer Forintért, rókabunda negyvenért, Bally csizma harmincért, René Lazard öltönyök, Replay csizmák, Rinascimento blúzok, Burberry pénztárca. Szűkös hely, hibátlan kiszolgálás, normális próbafülke”
dzsörzé.hu
“Az öt éve nyílt butik a Király utca-Nagymező kereszteződéséhez esik közel, és már a kirakatával is csábít: maga a tulaj - ő áll a pult mögött is - rendezi be három-négy stylistokat lepipáló szettel az utcafrontot. A second hand bolt különlegessége, hogy nem a tonnaszámra begyűjtött cuccokat, hanem magánszemélyek ruháit árulja. Bejáratott, folyamatosan frissülő ügyfélköre van, és saját ízlésére szabott darabokat vesz csak bizományba. Megkérdeztük, tart új ruhákat is, amit általában Olaszországból szerez be. A felsőkategóriás second hand cipők nem Deichmann-árban vannak, és a táskák sem piaci holmik. Turkálónak pedig azért sem lehet nevezni, mert minden fogason lóg, a próbafülkéből érdemes viszont kijönni és megkérdezni a hölgy véleményét: könyörtelenül megmondja, ha valami nem áll jól. Árban nem Háda, de egy Max Marát 7 ezerért megkaphatunk, a bizsuk pedig megállnak 2500 forintnál.”
hvg.hu